Review + Swatches - Playboy Tester Duo Eyeshadow (26 Girls Night Out)

miercuri, 31 august 2011
  Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar au inceput sa imi placa foarte tare culorile tomnatice, poate pentru ca se apropie si anotimpul cu pricina, dar eu port tot mai mult culori pamantii si nude.
   Azi va arat un fard duo, este de fapt un tester de la Playboy, in nuanta 26 - Girls Night Out. Suna bine, nu ? :> La fel zic eu ca si arata ...


    Fardul este sidefat si se aplica foarte bine pe pleoapa, cu ajutorul unei pensule de machiaj. Nu este prafos si culorile sunt pigmentate chiar si fara a folosi un primer in prealabil.
    Tester-ul poate fi achizitionat si in alte combinatii de culori de pe site-ul http://www.cosmetics-skincare.co.uk, la pretul de £0.99.



Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 
 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

Sunt trenderita Gliss !

marți, 30 august 2011
  Buna fetelor ! 
  Nu am apucat sa va spun, dar sunt una din norocoasele blggerite are au ocazia sa testeze noua gama Gliss Ultimate Repair. Me happy pentru ca tocmai mi se terminase samponul organic S.A.V.E pe care l-am folosit pana acum si cand am auzit ca noua gama Gliss contine un complex de keratina lichida ( produs pe care il folosesc si separat si de care sunt multumita ) am fost foarte incantata.
  Am primit spre testare :
  • 1 Şampon Gliss Ultimate Repair (250 ml)
  • 1 Balsam Gliss Ultimate Repair (200 ml)
  • 1 Mască tratament Gliss Ultimate Repair (300 ml)



  Sunt foarte incantata de ele, dupa ce le-am folosit la trei spalari consecutive si o sa revin in curand cu poze si ritualul de ingrijire al parului meu pentru ca stiu ca sunt cateva dintre voi interesate de acest subiect.
  Voi folositi aceste produse ? Eu una am ramas impresionata de ele si cred ca au devenit preferatele mele. Astept sa vad cum actioneaza si pe un timp mai indelungat, iar apoi o sa ma pot pronunta concret.

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

Someone made my day ...

luni, 29 august 2011
  Hello girls ! 
  Stiti cat de usor e sa faci un om fericit ? Intrebati-o pe Daniela, care m-a facut super happy cu un cadouas foooarte frumos (in urma giftaway-ului pe care l-au organizat fetele pe facebook).
  Parca mi-ar fi cunoscut gusturile de o viata, asa mi-a trimis Daniela niste lucrusoare superbe, dintre care nu ma pot hotari care e preferatul meu. 
  Mi-a fost mila sa desfac pachetelul ... Asa cute l-a impachetat !
    Si acum ... Ta da da dammmm .... the goodiesssss .....


  Pachetelul minune contine : 
  •   Uscator expres pentru oja de la Kallos
  •   Masca 3 in 1 de la Balea
  •   Ruj Farmasi , din gama True Color Lipstick - nr. 06
  •   Oja Farmasi - nr. 13
  •   O pereche cercelusi albastrii
  •   Un set colier reglabil + cercei mov :x
  •   Un mic magnet vesel si colorat
  •   Un saculet dragutel in care au fost puse bijuteriile
  •   O scrisorica de dragoste in care mi-a scris niste cuvinte dragute si sincere.Esti o draguta ! Am apreciat mult gestul !
  Sunt atat de incantata de ele ca nu va puteti imagina :)) ... Chiar ieri am fost la stand-ul Farmasi de la mine din oras, proaspat deschis si ochisem un ruj foarte apropiat ca nuanta ca cel primit. Il adorr ! 
  Sunt nerabdatoare sa incerc oja ( de curand mi-am cumparat un tricouas in  nuanta asta ), uscatorul expres de la Kallos, pentru unghiute si masca peeling de la Balea ( Daniela mi-a scris si o scrisorica draguuta - nu v-o arat , e secret :-$ -  in care mi-a spus ca masca Balea e preferata ei ).
  Despre setul mov, nu pot sa spun decat ca e adorabil si are culorile mele preferate. Abia astept sa vad in ce combinatii o sa le port.
  Cat despre cercelusii albastrii .... sunt superbi si pe langa asta, cand am primit coletul va dati seama ca imediat m-am dat cu ruj, mi-am pus cerceii, colierul, mi-am dat cu oja noua pe o unghie :)) , dar dintre toate astea cerceii albastrii s-au potrivit cel mai bine, pentru ca s-a intamplat sa fiu machiata dinainte simplu si pe waterline eram data cu un creion albastru. 
  Si cateva poze , ca sa va arat extazierea mea :)) ... 


  Si bani sa imi fi dat, dar tot nu ma oprea nimeni din zambit :)) ! Ce parere aveti ? Imi sta bine cu rujul,cercelusii albastrei si setul mov ?
  Si nu in ultimul rand vreau sa ii zic un sincer MULTUMESC  Danei pentru ca mi-a adus atata bucurie printr-un cadouas. Sper din suflet ca fata care va primi cadouasul meu sa se bucure atat de tare cum m-am bucurat eu de cel primit.

  P.S : Voi fi plecata pana joi spre seara la Comarnic - PH , la bunici.  V-am pregatit postari, ca doar nu era sa va las singurele si am vrut doar sa va informez de ce nu o sa va pot raspunde la mail-uri si comentarii.Sa fiti cuminti !





Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 
 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny



Review - Pop beauty glitter liner gel Gold ❤

duminică, 28 august 2011
  Hi girls ! Va voi vorbi astazi despre un produs pe care eu l-am folosit toata vara cu mult drag si anume Pop beauty glitter liner gel Gold.
  

  Imi place mult acest gel cu sclipici pentru ca odata adaugat intr-un machiaj da un efect de prospetime, te face sa arati fresh si chic in acelasi timp. Poate fi purtat in diferite metode, iar eu mai jos va arat cateva tipuri de machiaj, in care acest liner a schimbat cu mult aspectul total al look-ului.

  Acest look de seara este unul simplu, machiajul ochilor constand intr-o linie de liner negru pe pleoapa superiara si pe waterline, iar pe pleoapa inferioara este trasata o dunga de liner cu sclipici auriu, care dupa parerea mea da un aer de eleganta si face look-ul sa para mai sofisticat, buzele fiind accentuate cu un ruj rosu.



  O alta metoda de a purta liner-ul 'sclipicios' este intr-un look de zi, simplu, adaugat pe pleoapa superioara, alaturi de un machiaj al ochilor natural cu nuante de maro, un blush roz si un gloss pe buze.



    In acest machiaj colorat am optat pentru adaugarea liner-ului in centrul pleoapei superioare si in coltul intern al ochiului pentru a ilumina privirea si a scoate in evidenta nuantele pe care le-am folosit in creeare machiajului.


    Am ales sa il folosesc si pentru creeare unor efecte speciale, intr-un look de tip fantezie - in centrul pleoapei superioare, in centrul buzelor si  in creeare stelutelor


    Ce imi place la acest produs ?
  •   Imi place la el faptul ca este auriu ( il voi putea folosi in multe look-uri in aceasta toamna ).
  •   Particulele de sclipici nu sunt mari.
  •   Ca si aplicator are o pensula, care este ok.
  •   Nu necesita folosirea unui adeziv inainte de a fi aplicat.
  •   Are 7.5 ml.
  • Package-ul e foarte cute si e usor de folosit
  Ce nu imi place ? 
  •  Este putin cam fluid, dar eu am rezolat problema asta adaugand putin sclipici auriu pulbere
   De unde il puteti achizitiona ?

   Il puteti achizitiona de pe www.cosmetics-skincare.co.uk la pretul de £3.99. Il puteti gasi in diverse culori, dar mie mi-ar placea mult sa le am pe acestea, unele dintre ele fiind la reducere, cu un pret redus de £2.99.




Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 
 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

"What I love about you" TAG [ pic heavy ]

sâmbătă, 27 august 2011
  Haha ... Sunt o intarziata ! Cand circula prin blogosfera acest tag, draga de Anda mi l-a 'pasat' si mie, dar la cat de uituca am fost, am uitat de el :">... Sorry !
  Mai bine si acum decat niciodata, so ... Let's begin !

Which blogger would you trade hair with?
Anna Saccone e adorabila, iar parul ei e superb ! <3
 Whose blog do you read first?
Pe Special Koko, pentru ca din 'cauza' ei am eu blog si imi place mie asa de ea :))
Who has the best style?
Pe Fashezine am descoperit-o de putin timp, dar tinutele ei sunt geniale !
 Favorite blogger who lives in another country
Aww :X .. Adina e atat de cute si sunt putin invidioasa pe ea pentru ca traieste in Danemarca !
 Who do you think has great confidence?
Pe Anda o consider o persoana cu mare incredere pentru ca asta demonstreaza in tot ceea ce face.
If you could be best friends with a blogger, who would it be?
Adina <3 , mi se pare o persoana matura,cu multe capacitati si cu care m-as intelege de minune.Acelasi lucru il pot spune si de ... Bambina, Mona.

&
&



Who has the cutest blog name?
Unele fete ( si  nu numai ) chiar au nevoie de asa ceva :D Imi place la nebunie cum gandeste !
 Who would you love to go shopping with?
Avec  Blonde Kitten - cu ea m-as distra, m-as baza pe indrumarile ei si stiu ca nu ne-am plictisi. :D
Who have you followed since the begining?
Pe Koko am descoperit-o pentru prima data pe youtube, iar apoi datorita ei mi-am facut blog-ul si bineinteles ea a fost si prima careia i-am dat follow.
 Who has the prettiest smile?
Pe langa faptul ca seamana foarte bine cu mamica mea, frumoasa Modniza imi e atat de draga pentru propetimea, stilul si zambetul  ei sincer. Tot respectul !
Who is the most down-to-earth?
Amy - Nu e singurul lucru care imi place la ea, dar e printre primele.
Who would you want as a big sister?
Blonde Kitten  - Love ya !
Who do you always learn something from?
 De la fiecare fata si blog invat cate ceva, asa ca ar trebui sa le enumer pe toate.

Whose blog is the most creative?
* Jangsara *
 
  


Done !
   











   

  


  La randul meu, dau tag-ul mai departe tuturor fetelor mentionate mai sus, in cazul in care nu l-au facut deja. Mai sunt foarte mult fete dragi pe care nu le-am mentionat mai sus, de aceea le rog sa nu se supere pe mine si daca doresc sa preia tag-ul, m-as bucura.

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

Review + Swatch - Vopsea de par Revlon Color Silk

vineri, 26 august 2011
  In urma postarii de ieri, cateva dintre voi ati fost interesate de vopseaua de par pe care am folosit-o, anume Revlon Color Silk, nuanta 80 - Light Ash Blonde, asa ca m-am decis sa va spun parerea mea despre ea.

  Cutia contine  : o sticluta cu crema coloranta fara amoniac, o sticluta cu crema oxidanta, instructiuni de aplicare + o pereche de manusi.
    In imaginile de mai sus observati ca sunt date cateva indicatii si cel mai important este mentinat faptul ca vopseaua nu contine amoniac si ca promite sa lase parul intr-o conditie mai buna decat inainte de vopsire.
  Din punctul meu de vedere aceasta vopsea e cu mult mai buna decat Garnier, Bes, Wellaton ( firme incercate de mine ) si chiar are un efect benefic asupra parului, efect ce se observa imediat dupa vopsire.
  Lasa parul stralucitor, culoarea a iesit foarte apropiata de cea din catalog, nu iese la spalare ( un mare plus fata de vopseaua Bes care in timp isi pierde din stralucire si din intensitatea culorii ) si nu se observa nici o schimbare in rau a structurii firului de par, ci din contra, parul pare mai sanatos, datorita stralucirii pe care o capata in urma vopsirii.
  Ca si inconveniente ar fi cantitate sa (fiecare sticluta are ~ 50 ml ), care nu mi-a ajuns si pentru lungimea parului meu, de aceea nuanta e putin spre auriu la varfuri si pretul sau in comparatie cu Bes, Garnier si Wellaton , care se invarte in jurul sumei de 35 - 40 RON, in magazine.
  Eu o recomand si ii felicit pe cei de la Revlon ( sunt o fana a produselor Revlon ) ca nu m-au dezamagit nici de data aceasta.
 


 
Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  
 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny