Giveaway'uri dragute

luni, 24 ianuarie 2011
*Unul dintre giveaway'uri care pe mine ma incanta foarte tare este cel al Antoniei .Ne ofera un premiu foarte,foarte frumos "Trusa 10 blush-uri" .Pentru a participa click aici.


*Un alt giveaway este cel de pe blogul Pensule Sigma. Premiul pe care il puteti castiga este un set de 12 pensule SIGMA superbe, intr-o culoare la alegere: negru, roz, turcoaz sau mov.Pentru a participa click aici.


*Pe siteul cheaplboutique se organizeaza un giveaway cu produsul meu preferat de pe site ! Ador inelele 'multifunctionale' .Premiul oferit este un inel cu ceas ! Pentru a participa click aici.


*Liana ne face o surpriza si organizeaza de ziua ei un giveaway cu foarte multe premii simpatice.Acesta incepe de astazi si se termina pe data de 25 februarie 2011.Bafta ! Pentru a va inscrie click aici.


*Urmand cateva reguli simple puteti castiga pe blogul 63 Colibri  3 brose detasabile, trei perechi de cercei si o agrafa, toate manufacturate cu drag si atentie de catre propietara blogului.Pentr a participa si voi intrati aici.


*Adela Sirghie a organizat un giveaway la care puteti participa indeplinind cateva conditii si puteti castiga produse Ivatherm.Click aici si inscrieti-va pana pe data de 8 februarie.Succes!


*Camelia ne-a facut o surpriza frumoasa si a organizat un giveaway super la ea pe blog.Premiul este o mini pudra de fixare Laura Mercier - Translucent . Click aici si participat si voi.


*Giveaway de UN AN DE BLOGGING pe blogul Siginei.Ofera trei premii tentante(premiul 1,premiul 2,premiul 3) ce asteapta sa le luati acasa. Giveaway-ul se va încheia vineri, 11.02.2011, la ora 21.00.Pana atunci inscrieti-va aici.Succes!


*Giveaway no.1 by Federova !!! Am dat fara sa vreau peste blogul ei,dar sunt foarte bucuroasa pentru ca m-am indragostit de setul de pijamalute pe care ni-l ofera cadou la acest giveaway (sunt doua cadouri ..click aici pentru a le vedea :cadou1 & cadou2 ).Pentru a participa click aici. Bafta si voua,dar sper ca eu sa castig ! :))

*Flecks are un giveaway cu multe,multe premii la care merita sa participati.Click aici pentru a vedea poza cu  premiul si un click aici pentru a participa.Bafta tuturor!


*Si ultimul giveaway al lunii ianuarie este organizat de Sweet Crazy Lollipop si are niste premii super .Intrati aici pentru a participa si voi.Acest giveaway e deschis pana in data de 14 februarie(de Valentine'S Day ♥.. o sa fie cu noroc )




                                                              (\_ _/) ♥                                 
                                                              (='.'=)♥
                                                              (\_ _/) ♥   
                                             Kisses from Honeÿ Bunny!

1 comentarii:

Federova spunea...

Honey Bunny imi parei cunoscuta :). Si eu sunt tot din Rm.Valcea...ce dragut, in sf intalnesc o bloggeritza din orasul meu ;))

Trimiteți un comentariu