Produse preferate gama AVON

miercuri, 12 ianuarie 2011
Hey girls !
Azi o sa va arat cateva din produsele mele preferate din gama Avon si o sa va vorbesc cate ceva despre ele.
#Mentionez ordinea e aleatorie iar parea despre aceste produse este strict personala.



* Parfumul Outspoken by Fergie este preferatul meu ca miros,dar sunt putin dezamagita de el pentru ca nu tine mirosul foarte mult timp,dar imi place foarte mult combinatia de arome ! Nu e nici dulce,e putin light,e combinatia perfecta !


*Deodorantul din acelasi set cu parfumul de mai sus e destul de rezistent si cu acelasi miros superb.




*Spray`ul de corp din gama Avon Natural cu aroma de capsuni si guava imi place mult deoarece catifeleaza pielea si ador mirosul de capsuni in combinatie cu guava.



*Uii...crema pentru picioare e extraordinara pentru picioarele mele ! Nu  stiu ce m-as face fara ea! Este  din gama Foot Works si pentru mine e miraculoasa ;am pielea de pe picioare si in special calcaiele foarte uscate,iar ea mi le hidrateaza foarte bine.Ma dau cu ea o data la 2-3 zile,dupa baie !



*Am ajuns si la lotiunile de corp,care pentru mine sunt deasemenea  foarte importante pentru ca am pielea uscata :( ! Lotiunea Outspoken  o folosesc pentru zone cum ar fi mainile,bratele,gatul si decolteul,iar cea din gama Skin so Soft, Signature Silk o folosesc pentru restul corpului! Sunt foarte hranitoare si lasa pielea catifelata!



*Crema de maini de la Skin so Soft cu extracte de perle o folosesc in fiecare zi de cel putin 2-3 ori(se si vede ca e pe terminate ) :)) ... ofera luminozitate mainilor si lasa senzatia de catifelare a acestora.



*Si ultimul produs pe care vi-l arat este poate cel mai iubit de mine,serul pentru varfuri despicate de la Advance Techniques ! E produsul de care nu m`as mai putea dezlipii! Folosesc dupa fiecare spalare a parului 2-3 picaturi pe care la intind pe maini apoi imi masez usor parul (in special la varfuri),iar dupa ce parul mi  se usuca acesta e foarte moale,straluceste si matasos ! I love it! 


Cam atat pentru astazi ! multumesc pentru rabdare si sper sa va fiu de folos !
     Kisses from Honeÿ   (\_ _/) ♥ Bunny
                         (='.'=)♥
                          (")_(")_♥
Voi folositi produse Avon?Ce parere aveti si care este produsul vostru preferat?


2 comentarii:

Denisa spunea...

foarte bun articol:*
mie in general imi plac produsele de la AVON, sunt accesibile si foarte bune.
si eu folosesc serul pentru varfuri si sunt multumita de el:d

http://the-beauty-diary.blogspot.com/

followed:D

salwar spunea...

I guess most of the perfumes are so costly...

Trimiteți un comentariu