LOTD - ƸӜƷ Spring Make-Up ƸӜƷ

marți, 22 februarie 2011

   Hello my girls ! :* Ce mai faceti voi ? Astazi am un make-up mai special pe care o sa vi-l arat.Am spus mai special pentru ca este primul meu make-up request si sunt tare,tare happy * thanks Leya* !
    Asta mi-a cerut Leya: 
Vreau sa vad la tine un machiaj care sa spuna: "PRIMAVARA".Si nu ma refer doar la machiajul ochilor.Ci tot machiajul:ochi,ten,bunze.
Vreau ceva care sa fie sinonim cu prospetimea.Ce zici,incerci?
Si ca sa "complic" putin cerinta sau poate ca sa te ajut putin iti propun si doua combinatii de culori: 1)alb-verde-roz
   2)alb-albastru/bleu-roz
   Am ales sa folosesc prima varianta  pe care ea a propuso pentru ca imi plac culorile si mi se par reprezentative pentru primavara ,fiind  prima data cand combin  verdele si rozul am vrut sa vad ce-mi iese !
    Sper sa va placa !





Aceasta este varianta initiala a lookului pe care l-am purtatla o plimbarica pe zapada cu o prietena,iar cand m-am intors acasa am vrut sa-l fac mai artistic putin ,iar pentru ca simteam ca-i lipseste ceva am adaugat acel ceva.->


 
Sper sa va placa abordarea mea a cerintei pe care am primito ! Sper sa nu va speriati de sprancenele mele..i know .. trebuie sa le pensez! Va astept cu pareri ! O zi frumoasa sa aveti in continuare!

Pentru detalii despre machiaje,cereri,propuneri ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com .
 
(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny!

18 comentarii:

LittleD. spunea...

Ti-a iesit foarte dragut! Te prind foarte bine culorile folosite :.
Plus, cerceii :X

Pupici

Honeÿ Bunny spunea...

Mersi frumos ! :*:*:* pupici

LeyaCreations spunea...

Bravo iubita!Ma bucur ca ti-a placut tema si ca ti-am dat ocazia sa incerci o combinatie de culori noua.Ma bucur si ca m-am gandit la tine pentru tema asta pentru ca vad ca am avut dreptate:)chiar poti sa faci ceva frumos.Nu stiu daca alegerea cerceilor a fost intentionata sau nu dar vad ca ai surprins primavara pana la cel mai mic detaliu pentru ca pe mine fluturii ma duc cu gandul la flori,soare...
Imi plac ambele abordari ale machiajului:primul,cel putin mai subtil,care poate fi purtat in timpul zilei dar si cea de la final in care ai adaugat o tusa de dramatism.

De asemenea luciul de buze/rujul/basamul pe care il ai pe buze se incadreaza perfect in "peisaj"daca ma pot exprima asa:))

Am sa iti trimit si cadoul cerut in zilele urmatoare.Am nevoie de putin timp insa pentru ca sunt putin cam incarcata cu facultatea,lucrul si la blogul meu ca am impresia ca arata ba prea incarcat,brea prea gol:))o scot eu la capat cumva.

Abia astept sa iti iei si mai multe farduri pentru ca sunt sigura ca poti realiza multe machiaje superbe.Am sa ma mai gandesc la idei pentru tine,e ok?Pupici si imbratisari:-*:-*>:D<>:D<

Honeÿ Bunny spunea...

Multumesc frumosss :"> !!! Mi-a facut o mare placere sa iti indeplinesc dorinta .. si sunt foarte fericita ca iti place! Aveam putine emotii,recunosc !
Cereclusii i-am pus intentionat,aveam la gat si un colier cu un fluturas micut ca pandantiv ,
Am pus pe buze rujul farmasi pe care ti l-am aratat in postarea trecuta si peste el un luciu de buze cu particule de sclipici de la Avon !
Ia stai ca nu inteleg :-w .. Ce cadou? Eu stiam de o surpriza !
Sunt foarte foarte nerabdatoare sa vad blogul tau finalizat...dumnzeule deschide-l mai repedeeee,te rooogg !! :))
Inca o data multumesc ca esti asa draguta si scumpa si imi acorzi o asa atentie ! Multumesc din suflet ! >:D<

Honeÿ Bunny spunea...

Super ..ma faci din ce in ce mai curioasa ! :))

Multumesc din suflet pentru toate cuvinetele frumoase ! Si tu imi esti tare draga desi nu te cunosc ! E minunata lumea asta a blogului..cunosti unele persoane atat de bune si cu un suflet atat de mare .. ma bucur foarte tare ca te-am cunoscut si mi-as dori sa te cunosc si personal intr'o buna zi ! :X

Lauren spunea...

Aww imi place ultima poza full face :X

Iulia spunea...

super draguta!! si machiajul e f potrivit pt vremea asta de primavara [care ar trebui sa fie acum in loc de ninsoare :))]. iti sta super, e destul de simplu machiajul si totusi special. bv!
pupici:*

bondarica spunea...

esti superba:X...as putea sa te nominalizez chiar printesa primaverii:D..nu exagerez!

Denisa spunea...

:*:* foarte frumoss
chiar zici ca machiajul spune PRIMAVARA <3

LeyaCreations spunea...

Awww...multumesc:x:-*

Pai poate se gaseste o solutie,nu?:D.Timp este destul...sincer abia astept sa intru si eu in lumea asta ca mi se pare asa de frumos sa te intelegi cu persoane pe care nu credeai ca vei ajunge sa le cunosti.Uneori cred ca ajungi sa te intelegi mai bine decat cu unele persoane din preajma ta.Macar stii ca ai o pasiune comuna cu acea persoana:interesul pentru tot ce tine de frumusete,creativitate.

Si mai arunc un ochi pe fereastra si vad zapada luminata de felinare.Offf,e un fel de semi-viscol la Galati.E genul acela de ninsoare purtata de vant care te loveste in fata.Am iesit de la facultate si tremuram de frig,mai mai sa vreau sa ma intorc in sala de curs:))

Honeÿ Bunny spunea...

@ Denisa : Thank youuuu sweetie ! Ma bucur ca am reusit sa ma incadrez in tema pe care am primito ! te pup

stilistele spunea...

me likey!! a lot! as incerca si eu asa ceva, dar pe mine nu ma prea avantajeaza culorile sidefate...decat vara, la pielicica mai bronzata...da tie iti vine mirific! :*****

LeyaCreations spunea...

Pai chiar vorbeam cu ai mei,ziua mea este in mai pe 22 si chiar le spuneam:"in ritmul asta am sa ma duc cu sania la cursuri chiar de ziua mea:))"

Noapte buna,somn usor,vise placute si o zi buna la scoala maine.Kisses & Hugs

Eve shops spunea...

Imi place la nebuiei, sincer! Si ma gandeam, ca sa chemam primvara aia mai repede, n-ar fi dragut sa facem, cine vrea si are chef, intr-o zi, sa zicem vineri, machiaje care sa ne duca cu gandul la primavara?
Dar ca sa revin, iti sta superb, esti o frumoasa si astept cu drag sa mai vad si alte postari.
Te puuuup! :*

Honeÿ Bunny spunea...

@ stilistele: hey sweetie ! Sa stii ca esti blonda ca si mine si mie chiar mi-ar placea sa te vad cu niste culori sidefate la ochi!eu zic ca ti-ar sta pretty ! :D :*

@ leya: Multumesc scumpa mea!Si tu sa ai cursuri usoare ...Daca ai stii cat a putut sa ninga la mine la Valcea.. 8-| !

@ Eve Shops: Super idee ! Mie mi-ar placea ..Multumesc frumos eve pt toate complimentele ! Esti o dulce :* !

LeyaCreations spunea...

:))da,nimic nu imi scapa!

oofff...baietii astia:))pai si tu nu ai ripostat?ca in scena din ice age 1 cand sid ii da un bulgare mic in cap lui manny iar manny il acopera pe sid cu ditamai bulgarele:))


chiar in seara asta am fost la niste cumparaturi cu mama si ii ziceam ca mi-e dor sa merg in sandale,slapi,orice numai nu ghete ude prin zapada.


O zi buna sa ai maine!Te-am pupat:-*Noapte buna!

Honeÿ Bunny spunea...

@ Leya : Aa..normal ca am ripostat :)) , numai ca eu il luam prin surprindere mereu ! Mi-ai amintit de faza din Ice age =))) ...
Sa stii ca si eu m-am saturat ..o sa fac o poza azi si o sa-ti arat cat de mare e stratule de zapada..eu nu pot sa cred,nici in iarna nu a fost asa mare !
O zi minunata sa ai si tu :*:* !! Te pup !

@Andreea : Multumesc mult ca te-ai gandit la mine ! :*:*

Mad@ spunea...

Este absolut superb make-up-ul si cerceii :) Iti sta foarte bine cu aceste culori ;))

Trimiteți un comentariu