Review - Exfoliant de Corp Organic cu Merisor & Cocos

vineri, 8 iunie 2012

Buna fetelor,

Mai tineti minte postarea in care va vorbeam despre importanta exfolierii pielii? Astazi o sa va vorbesc despre scrub-ul meu preferat de corp, de la Organic Shea.

 Descriere oficiala:

   Pentru a avea o piele cu adevarat sanatoasa, trebuie sa o exfoliem regulat. Exfolierea ajuta la indepartarea celulelor moarte, la netezirea pielii si la pregatirea acestia pentru hidratare. Odata ce pielea este exfoliata, ea poate absorbi mai bine nutrientii din unturile si uleiurile hidratante. Efectele exfolierii sunt vizibile imediat dupa prima aplicare.
   Acest exfoliant organic este realizat manual din cele mai pure ingrediente organice. Zaharul nerafinat, fulgii de cocos si samburii de merisor ajuta la o exfoliere intensa iar sapunul organic ajuta la indepartarea impuritatilor de pe suprafata pielii. Am invelit zaharul nerafinat intr-un film usor de ceara de albine pentru ca acesta sa reziste mai mult in timpul exfolierii. Sapunul organic a fost creat din cele mai blande uleiuri nerafinate (floare soarelui, cocos, ricin si extract de rozmarin) iar spuma acestuia este atat de delicata incat se potriveste si celui mai sensibil tip de piele.

Ingrediente:

Ulei saponifiat de: Nuca de cocos organica (Cocos Nucifera - Oil), Floarea soarelui organica (Helianthus Annuus - Oil) Ulei de ricin organic (Ricinus Communis - Oil), Extract de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis - Extract) Acid citric, si Zahar Nerafinat Organic (Sucrosel), Sambure de merisor (Vaccinium Macrocarpon - Seed), Fulgi de cocos organici (Cocos Nucifera - Flakes)

 Mod de aplicare: 

   Aplicati o cantitate mica de exfoliant pe pielea umeda si masati timp de 2 minute. Acest exfoliant este formulat intr-o baza de sapun, iar astfel nu va lasa pielea uleioasa. El creaza spuma din abundenta pentru curatarea usoara a celulelor moarte de pe piele.
   Clatiti pielea cu apa pana la indepartarea particulelor si a spumei.
Inainte de a aplica produsul amestecati continutul cu degetul sau agitati cutia deoarece baza de sapun se separa de zahar. Acest lucru se intampla deoarece acest produs este 100% organic si nu contine emulgatori sau stabilizatori sintetici.

Parerea mea:

   Este al doilea tip de exfoliant pe care il folosesc, primul fiind de la Balea.  Ca si avantaj acesta este un produs organic, este d.e.l.i.c.i.o.s si miroase foarte dulce. Ingredientele sale sunt un adevarat rasfat pentru pielea mea.
   Ca si efect, un exfoliant obisnuit cu particule abrazive, nici nu se compara cu acest exfoliant organic. Pielea ramane foarte catifelata si o curata foarte bine, lasand-o hidratata si lucioasa din cauza uleiurilor din compozitia sa.
   Produsul are 200 gr, suficient pentru 15-20 de aplicari. Il folosesc de o luna de zile si am ajuns la jumatatea cutiutei. 
   Inainte de fiecare folosire agit continutul, dupa care in dus aplic exfoliantul pe tot corpul, masez, iar apoi clatesc. Face foarte multa spuma si curata vizibil pielea moarta (atunci cand sterg pielea cu prosopul stratul de celule moarte se desprinde de pe corp).
  

   Costa 54 RON si poate fi achizitionat de pe site-ul www.organicshea.ro

Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la 
charmy_bunny@yahoo.com
 (\_ _/)♥ 
(='.'=)♥
 (\_ _/) ♥ 
Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu