M-am înscris la scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris!

sâmbătă, 26 mai 2012
Buna fetelor,

   In caz ca nu ati auzit, L'Oreal Paris Romania sustine blogosfera romaneasca de beauty, si mai mult de atat ne-a pregatit o surpriza, cum pana acum in Romania nu s-a mai organizat. Sa aflam despre ce e vorba!


   La aceasta scoala de Beauty poate participa orice detinatoare a unui blog de beauty din Romania, cu varsta minima de 16 ani si al carui blog sa fie lansat anterior datei de 1 ianuarie 2012.

   Dupa inscrierea propriu zisa, pentru care va sugerez sa consultati regulamentul de pe pagina de facebook L'Oreal Paris Romania pentru a afla toate detaliile, cei trei membrii ai juriului : Cristina Bazavan, Dana Sota, Liliana Olescu vor valida inscrierile, iar pe data de 4 iunie vor anunta lista celor 15 finalisti. Acestia vor fi recompensati cu cate un pachet de produse in valoare de 150 de lei, dupa care in urmatoarele 4 saptamani activitatea celor 15 finalisti va fi urmarita zilnic de catre juriul de specialitate, urmand ca pe data de 2 iulie sa fie anuntate cele 5 bloguri castigatoare.

Ei bine, premiile sunt pe masura si constau in:

  • Câte un pachet format din: Crema de zi Triple Active Jour + Ruj Rouge Caresse + Lac de unghii Color Riche Les Vernis, in valoare de 90 lei.
  • Participarea pe parcursul a 2 zile, la sediul Organizatorului, la workshop-urile sustinute în cadrul “Scolii de beauty blogging”
  • Câte un “curs” sustinut de fiecare membru al juriului, având temele: “Strategie Editoriala”, “Documentarea si consultanta pe blog” , “Creative writing”
  • Concept si design al blogului realizat de catre compania de design web Pixio (în urma unui brief furnizat de catre câstigator), în cuantumul a 40 de ore de design pentru fiecare blog in parte.O sesiune de training de make-up cu Alexandru Abagiu, make-up artist L’Oreal Paris România
       Trusa de make-up: Fond de ten Lumi Magique, Mascara Telescopic, Ruj Rouge Caresse, Lac de unghii Color Riche Les Vernis, in valoare de 184 lei.

   Eu apreciez foarte tare initiativa celor de la L'Oreal Paris Romania si mi-ar placea mult sa fiu una dintre norocoasele castigatoare, pentru ca avem oportunitatea sa aspiram la mai mult, sa cunoastem oameni minunati, sa ne dezvoltam abilitatile, sa invatam de la cei mai buni si sa imbunatatim activitatea blogului, pe care noi o impartasim cu voi, aici prin intermediul blogurilor noastre de beauty. 

Multumim L'Oreal Paris Romania pentru aceasta minunata oportunitate!

Va mai puteti inscrie pana pe 31 mai. Bafta fetelor!
Si... Tineti-mi pumnii!!!!

Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la 
charmy_bunny@yahoo.com
 (\_ _/)♥ 
(='.'=)♥
 (\_ _/) ♥ 
Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu