Review - Crema solara ten SPF30 cu ulei de imortele bio si acid hialuronic Bioearth 50ml

sâmbătă, 12 mai 2012
Hey girls,

Caldura a venit si soarele arde deja ca si cum am fi la jumatatea lui iulie.
Astazi o sa va vorbesc despre crema ce nu lipseste din ritualul meu de ingrijire a fetei, de cand razele soarelui au dat primele semne, Crema solara ten SPF30 cu ulei de imortele bio si acid hialuronic, de la  Bioearth.


Descrierea oficiala a produsului, pe site-ul Orchideablu.ro:

   Crema solara pentru ten si decolteu cu factor de protectie 30 bogata in antioxidanti, vitamine si uleiuri vegetale. Hidrateaza pielea in timpul expunerii la soare, oferta protectie solara naturala, ajuta la obtinerea unui bronz uniform si rezistent filtrand razele UVA si UVB responsabile de imbatranirea prematura a pielii.

   Indicata pentru: piele normala, deschisa la culoare; in caz de expunere indirecta la razele soarelui (oras, soare slab).

   Linia de produse solare naturale Sunline a fost conceputa avand in minte nu doar placerea de a sta la soare ci si sanatatea organismului. Aceasta linie reflecta toata stiinta si atentia cu care cercetatorii si cosmetologii Bioearth creaza produse eficiente, “curate” si placute. Cremele solare Bioearth sunt bogate in ingrediente naturale si biologice ce hranesc si protejeaza pielea si nu contin parfum, silicon, coloranti, PEG, parabeni, propylene glycol, si SLS/SLES. Produsele solare Sunline sunt 100% vegane si nu sunt testate pe animale.

 Ingrediente INCI:

   aqua, glyceryl stearate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylhexyl triazone, titanium dioxide, glycerin, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, bisabolol, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, vitis vinifera (grape) seed oil, glyceryl stearate, helichrysum angustifolium flower extract*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, aloe barbadensis leaf*, argania spinosa oil, sodium hyaluronate, retinyl palpitate, tocopheryl acetate, xanthan gum, potassium sorbate, benzyl alcohol.
   * ingrediente din agricultura biologica
   Nu contine: parfum, alcool, PEG, propylene glycol, parabeni, derivati din petrol, substante animale.
   Principii active: ulei de imortele bio, ulei de migdale, ulei de samburi de struguri, ulei de floarea soarelui,  suc de aloe vera bio, ulei de argan, acid hialuronic, vitamina A si E.

Utilizare:

   Aplicati crema in mod uniform inainte de expunerea la soare si reaplicati de mai multe ori in timpul expunerii. Inlocuieste cu succes crema de zi si este ideala ca baza de machiaj.

Cantitate:

50 ml

Termen de valabilitate:

12 luni de la deschidere

Parerea mea despre acest produs:

   Este singurul produs de care nu ma pot lipsi vara, crema de fata cu protectie solara. Eu am pistrui pe fata si daca nu folosesc crema pentru a-i proteja de soare, nu numai ca se accentueaza, dar se si inmultesc exact ca si ciupercile dupa ploaie.

    In general majoritatea cremelor de fata destinate protejarii impotriva razelor UV, sunt mai vascoase si intra mai greu in piele, lucru care nu imi permite folosirea lor inaintea aplicarii machiajului fetei, fapt ce imi displace din cauza ca eu trebuie sa folosesc protectia solara pentru fata in majoritatea timpului cand ies din casa.
   Acest lucru nu se intampla in cazul acestei creme, deoarece este o baza pentru machiaj excelenta si in acelasi timp o sursa de hidratare perfecta de-a lungul zilei pentru tenul meu uscat(mai ales vara din cauza ca nu consum cantitatea de lichide necesara).

   Nu are miros, recipientul este foarte pretty si bun de luat in geanta, iar pompita face ca dozarea cantitatii dorite sa fie foarte facila.

Pret & de unde poate fi achizitionat:

Costa 81 RON si poate fi achizitionata de aici.


Voi ce factor de protectie solara folositi pentru a va proteja fata in zilele acestea calduroase?

Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la 
charmy_bunny@yahoo.com
 
 (\_ _/)♥ 
(='.'=)♥
 (\_ _/) ♥ 
Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu