Review - Lotiune tonica delicata cu apa de trandafiri BioEarth

joi, 15 decembrie 2011
 Hi girls !
   Va voi vorbi astazi despre lotiune tonica delicata cu apa de trandafiri, de la BioEarth. Acest produs face parte din gama Aloebase Sensitive, ideala pentru :

  • Pielea uscata, sensibila si delicata
  • Ingrijirea pielii nou-nascutilor si a copiilor
  • Imbatranirea pielii
  • Utilizarea frecventa
  •  Alergii

   Puteti citi mai multe aici despre efectele benefice ale gamei de produse Aloebase Sensitive, pe care o puteti gasi pe www.orchideablu.ro

 
♥ Ce spune producatorul: 
    Lotiune tonica pe baza de aloe vera si apa de trandafiri cu proprietati hidratante, revigorante si calmante recomandata pentru pielea sensibila si hiper-reactiva. Lotiunea elimina impuritatile, inchide porii si reface pH-ul fiziologic al pielii. Nu contine alcool!
 
 Ingrediente :  
 
 Ingrediente active:
suc de aloe vera bio, apa de trandafiri
 
Ingrediente INCI:
aqua (apa), aloe barbadensis leaf* (suc bio de aloe vera), aqua rosae (apa de trandafiri), potassium sorbate (conservant).

* ingrediente din agricultura biologica
 
♥ Cantitate:
 200 ml
 
 
♥ Utilizare: 
   Aplicati lotiunea tonica pe fata si decolteu dupa demachiere cu un tampon de demachiat. Pentru o ingrijire completa, dupa aplicarea lotiunii tonice, se recomanda utilizarea unei creme hidratante.
 
  Parerea mea:
   Folosesc aceasta lotiune tonica de mai bine de o luna si sunt multumita de ea. O aplic dupa curatarea si exfolierea tenului, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe toata fata. O las sa actioneze 1-2 minute dupa care aplic crema de zi/seara. O folosesc de doua ori pe zi si imi lasa pielea catifelata, curata si am observat ca aspectul tenului este mai uniform ca inainte. 
    Nu are un miros placut, dar nici nu il consider deranjant. Ca si consistenta este lichida, exact ca apa.
   O recomand tinand cont ca este un produs bio si are proprietati benefice pentru tenul meu sensibil si cu tendinte de uscare, oferindu-i un plus de ingrijire si prospetime.
    
 
 Pret & unde o puteti gasi:
O puteti achizitiona de pe www.orchideablu.ro , la pretul de 42,97 RON. 
 
 Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu