Review + Swatches - Kit de farduri 3in1 AllBlack de la PureTouch

miercuri, 7 decembrie 2011
  Buna fetelor !

   Pentru ca suntem in perioada sarbatorilor, a luminitelor, a cadourilor va dau astazi o idee de cadou, prezentandu-va un kit perfect pentru realizarea machiajelor de sarbatori.
   Kit-ul 3 in 1 de la Pure Touch Minerals este preferatul meu atunci cand trebuie sa realizez un machiaj de sarabatoare/petrecere sau un smokey eyes simplu si de efect. Sunt sigura ca o sa va placa si voua !


♥ Ce spune producatorul: 
 Cine spunea ca negrul e de un singur fel? Ei bine, acest kit contine trei "nuante" de negru, pentru ca stim din propria experienta ca e imposibil sa te decizi la una singura: BlueBlack, GreenBlack si GoldenBlack - 3in1

♥ Despre nuantele kit-ului:

 GoldenBlack
    Este un fard de pleoape negru profund cu subtonuri auriu-aramii si reflexe discrete metalizate, ideal atat pentru machiaj smokey eyes cat si pentru conturul fin al pleoapei. O nuanta mai putin obisnuita creata pentru femeile care se bucura  sa descopere subtilitati de tonuri si alaturari surprinzatoare de nuante.Un smokey eyes in sepia pretioasa pentru seri de diva sau un accent discret in conturul pleoapei care sa innobileze machiajul de peste zi.

BlueBlack:
  Este un fard de pleoape negru profund cu subtonuri bleumarin si reflexe discrete metalizate, ideal atat pentru machiaj smokey eyes cat si pentru conturul fin al pleoapei. Se poate folosi de-a lungul intregii zile daca este aplicat in tuse discrete de contur dimineata si imbogatit prin colorarea mai intensa a exteriorului pleoapei, catre seara.

GreenBlack:
Acest fard de pleoape negru profund cu subtonuri verde inchis si reflexe discrete metalizate este ideal atat pentru machiaj smokey eyes cat si pentru conturul fin al pleoapei. Machiajul smokey a  iesit din granitele eternului negru si cele mai moderne abordari propun nuante inchise care insa nu s-au folosit in mod obisnuit cu aceasta tehnica. Tonurile de verde intra in aceasta categorie inovatoare.

 ♥ Parerea mea:
   In caz ca nu ati vazut review-ul celalalt kit 3 in 1 pe care il detin, de la Pure Touch si anume kit-ul AllDark, va invit sa il cititi aici.
   Kit-ul acesta mi se pare genial ! Culorile sunt pigmentate si se intind pe pleoapa superb si se blenduiesc foarte bine datorita texturii foarte fine. Cele trei nuante arata adorabil aplicate impreuna, dar folosite si in combinatii in machiajul de seara sau zi, avand un glow care dau un efect foarte special look-ului, de eleganta, rafinament.
  In comparatie cu kit-ul AllDark, nuantele acestuia mi se par mai speciale datorita particulelor fine sclipitoare, dar pot fi folosite si acestea in combinatii mai light pentru a fi purtate si in timpul zilei.
  Am facut un swatch nuantelor pe mana, pentru a va da mai bine seama cum arata, poza reflectand realitatea foarte bine :

   Ma declar fana inraita a fardurilor minerale Pure Touch, carora nu le am nimic de .. 'reprosat'. In curand o sa va prezint cateva machiaje de sarbatori realizate cu ajutorul lor, dar pana atunci va las cu un mic sneak peak, ca sa va puteti da seama cum arata aplicate pe pleoapa :


♥ Gramaj:
  Ambalare in recipiente de  5g vol. fiecare.

 Ingrediente :  
Mica,Iron Oxides,Ultramarine Blue 


 ♥ Pret & Achizitionare:
  Acest kit se poate achizitiona de pe site-ul PureTouch.ro , la pretul de 53 lei. E perfect pentru o iubitoare de farduri 'cu efecte speciale'. Tu cui ai vrea sa il faci cadou ?

Cateva efecte speciale datorate soarelui si aparatului meu super 'profesionist' :
 Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥

 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu