๑ Giveawayuri de mai ๑

luni, 2 mai 2011
Precum v-am obisnuit,aceasta postare o voi dedica giveawayurilor lunii in curs la care voi avea placerea sa  particip.Daca vreti sa ramaneti la curent cu noutatile din blogosfera nu uitati sa reaccesati pagina periodic .

♥ Primul giveaway la care am onoarea sa particip in aceasta luna este organizat de o persoana pe care sigur o stiti,Adyna, de aceasta data in colaborare cu BioBunatati.ro.Se vor acorda doua premii,premiul I constand in minunatul ulei de aragn,iar al doilea premiul constand in doua produse la alegere de pe siteul BioBunatati.ro. Pentru a participa,va rog,inscrieti-va aici!


Beauty by Jules se gandeste si la barbatii din viata noastra si ne de ocazia sa castigam 1 Power Gel Revitalizing cu Q10 si 1 Face Wash Revitalizing cu Q10 de la Nivea.Superr ! Intrati aici si aflati mai multe.



♥ Check out Kiss and Makeup giveaway !!! This awesome giveaway will end on May 6th.Good luck everybunny =D ! 






Cool Cosmetics (Andrada) sarbatoreste atingerea prgaului de 200+ followeri printr-un giveaway cu doua premii atractive :D . Nu mai stati pe ganduri si pana pe 14 mai inscrieti-va aici ! Bafta tuturor !





Adyna e pusa pe dat premii !!!! Pana pe 9 mai aveti sansa de a castiga un set Sigma Travel Kit in Black: http://www.sigmabeauty.com/product_p/tk002.htm.Suna tentant,asa-i? Daca doriti sa aveti aceasta sansa inscrieti-va aici .Good look !  


 ♥ Doua fete frumoase ne coloreaza primavara,LeyaCreations & ColorfulBazar .Pana astazi,10 mai,la ora 23:59 va mai puteti inscrie ! Click aici pentru detalii.










Adyna ne rasfata cu un nou concurs la care puteti castiga 2 premii,primul si cel mai dorit fiind cartea de make-up mult laudata de la Bobbi Brown,iar cel de-al doilea este tot la fel de dragut constand intr-un gel eyeliner,un fard de pleoape si un set spuma de baie, lotiune de corp si gel de dus ! Inscrieti-va aici pana pe 19 mai,inclusiv !



♥ O fata draguta,Cristina,careia tocmai i-am descoperit blogul organizeaza primul ei giveaway.Un lucru care imi place foarte tare in blogosfera asta romaneasca e faptul ca prin intermediul giveawayurilor si concursurilor descopar oameni frumosi si speciali.Inscrieti-va aici pana 1.06.Va doresc bafta tuturor si Cristinei la cat mai multe participari !





♥ Waw,waw,waw...De 3 x WAW !!!! Iulia organizeaza un giveaway superbbbb cu premiile din imagine,sponsorizat de Luciana Sasu Makeup Artist,o adevarata artista ! Check it out  here!





Anca ne da oportunitatea de a participa la un giveaway Sigma la care putem castiga premiul din imagine ! :x Click aici pentru inscrieri.






 


 
♥ Fuguta,fuguta pe blogul Gabrielle Colorful Beauty si inscrieti-va aici , la un giveaway varatic si colorat pana pe 31 mai ! 



Dragonfly Accessories ne da ocazia sa ne accesorizam pentru vara cu niste minunatii de bijuterii facute de ea,special pentru noi ! Data limita a giveawayului este astazi,28 mai. Bafta tuturor ~ :* ~ 




♥ Am descoperit o noua fata talentata, Stephanie care ne incanta cu un giveaway colorat, ce are ca premiu un super mix de accesorii.Mie imi plac mult de tot toate,dar in special ochelarii si cercelusii si nu in ultimul rand brosa :x Am facut o noua pasiune pentru lucrusoarele handmad.Va puteti inscrie aici pana pe 1 iunie !  



♥ Ce dragut din partea lui Rzk,iubitul Iuliei C , sa organizeze un asa giveaway pentru noi.Grabiti-va !! 





 
 
♥ Da Iulia,stiu..Sunt o intarziata,dar poate e cu noroc :)) ! Iulia ne da ocazia sa castigam un super set de pensulici Sigma .. Uhuu :> Bafta tuturor ! Aici va puteti inscrie,pana azi 31 mai,ora 23:59.




1 comentarii:

C.L.M. spunea...

Bafta scumpo!
App, imi place antetul:X super super:X te pup dulce:X

Trimiteți un comentariu