Review - Crema Bio cu Guave Roz de Brazilia de zi si noapte

sâmbătă, 18 iunie 2011

  Buna fetelor !
  Va voi vorbi astazi despre doua creme de fata care mie imi plac mult, iar tinand cont ca in perioada aceasta a anului nu trebuie sa neglijam ingrijirea, hidratarea si protejarea tenului, aceste doua creme fac o treaba tocmai buna impreuna.
  Este vorba de :
 Crema Bio de zi cu Guave Roz de Brazilia


       Prezentarea cremei de zi pe site-ul www.cosmetica-bio.ro:

    "Ziua pielea are nevoie de vitamine pentru a straluci si ramane proaspata, de hidratare pentru a fi fina si supla si de protectie contra agresiunilor externe si a UV. Delicat si exotic parfumata, cu ingrediente naturale autentice si de calitate, crema bio de zi cu guave roz asigura activii necesari pielii pe timpul zilei. Guave roz de Brazilia puternic vitaminizanta, un complex de Vitamina C, Vitamina A, calciu, fier, si fosfor, Ulei de susan de Nicaragua bogat in acizi grasi esentiali, restructurant, hidratant antioxidant si protector UV, unt de karite hranitor, regenerant, emolient, imbogatite cu un activ revolutionar "sucre de vie", o dizaharida naturala, importanta sursa de energie, factor de stabilizare a organismului si epidermei care previne deshidratarea, restabilizeaza bariera hidrica  si confera pielii prospetime si stralucire. Crema bio de zi cu guave roz are o formula inovatoare si complexa, ridurile sunt reduse semnificativ dupa 28 de zile de utilizare.
        
    Utilizare: Datorita complexitatii si concentratiei in activi cosmetici, CREMA ESTE RECOMANDATA TUTUROR TIPURILOR DE TEN. Se aplica dimineata pe fata si gat. Se maseaza cu miscari circulare ascendente. Pulpa de guave fiind incorporata in stare pura si naturala, in produs pot aparea mici seminte de guave.

    Produs  testat sub control dermatologic.Formula netestata pe animale.Produs certificat Cosmebio de Ecocert Franta

    Ingrediente:
    Aqua (Water), Triticum Spelta Seed Water*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame Seed) Oil*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Olus Oil (Vegetable Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetearyl Glucoside, Silica, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Psidium Guajava (Fruit) Extract*, Tocopherol, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Linalool, Alcohol*, CI 77491 (Iron Oxides), Citronellol, Mica, Limonene, Geraniol, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract*, Pyrus Malus (Apple Fruit) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract*.

    *Ingrediente obtinute din Agricultura Biologica

    99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

    24% din totalul ingredientelor sunt obtinute din Agricultura Biologica "

      Feedback-ul meu :

      Ce as putea sa-mi doresc mai mult de la o crema, in afara de hidratare ( pe care aceasta crema mi-o ofera din plin ), stralucire ( pielea mea uscata chiar avea nevoie ) si protectie (e vara si soarele nu are mila de tenul nostru). Pentru mine, fiecare atributie din cele enumerate mai sus e foarte importanta, pentru ca precum bine stiti am un ten uscat si in acelasi timp, sensibil.
    • Imi place pentru ca dupa aplicare cremei, fondul de ten mineral pe care il folosesc in prezent, arata foooarte dragut pe fata.
    • Miroase foarte bine
    • Are protectie impotriva razelor ultraviolete
    • Nu e deloc grasa si intra repede in piele
    • Aspectul stralucitor si hidratat al pielii se pastreaza 6-7 ore, lucrul acesta depinzand de tipul de piele, deoarece surorii mele, care are tenul normal spre gras, i se pastreaza aspectul mai mult timp decat mie, care am tenul uscat
    • Se adapteaza oricarui tip de ten
    • Are 50 ml
    • Contine vitamina E, glicerina, unt de karite(shea), ulei de susan, extract pur de guave roz - ce este cunoscut ca un puternic antioxidant, reparator si regenerator cutanat
      Din punctul meu de vedere nu pot spune ca aceasta crema prezinta vreun lucru deranjant, care sa-mi displaca, sau sa-mi afecteze tenul. Ma inteleg foarte bine cu ea  si o folosesc in fiecare dimineata si inainte de a ma machia.
     Crema Bio cu Guave Roz de Brazilia de noapte

      Prezentarea cremei de noapte pe site-ul www.cosmetica-bio.ro:

    "Noaptea pielea se regenereaza si are nevoie de activi esentiali in procesul de refacere si restructurare a tesutului cutanat. Aceasta crema bio de noapte regeneranta, beneficiaza de proprietatile uleiului vegetal de Incha Inchi din Peru, uleiul cel mai bogat in acizi grasi esentiali Omega 3 cu proprietati de  refacere a  barierei hidrolipidice, antioxidante, regenerante si calmante, unt de karite din Burghina Faso, hranitor, emolient si protector, ulei de susan restructurant, guave roz din Brazilia, o sursa extrem de bogata in vitamina c, de 5 ori mai mare decat portocala, vitamina A, fier, calciu si fosfor,hidrolat de grau Spelta revitalizant si remineralizant, carora li s-a adaugat un activ revolutionar de origine vegetale "sucre de vie"  zaharul vietii o dizaharida naturala importanta sursa de energie, factor de stabilizare a organismului si epidermei care previne deshidratarea si restabilizeaza bariera hidrica si confera pielii stralucire si prospetime. Pielea este regenerata, restructurata, devine supla si elastica, ridurile se diminueaza semnificativ dupa 28 de zile de utilizare. 

    Utilizare: Datorita complexitati si concentatiei in activi cosmetici, CREMA ESTE RECOMANDATA TUTUROR TIPURILOR DE TEN. Se aplica seara pe fata si gatul curate se maseaza cu miscari circulare ascendente. Pulpa de guave fiind incorporata in stare pura si naturala, in produs pot aparea mici seminte de guave.

    Produs testat sub control dermatologic.Formula netesta pe animale.Produs certificat Cosmebio de Ecocert Franta

    50 ml

    Ingrediente:

    Aqua (Water), Triticum Spelta Seed Water*, Plukenetia Volubilis Oil (Incha-Inchi), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame Seed) Oil*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Olus Oil (Vegetable Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetearyl Glucoside, Silica, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Psidium Guajava (Fruit) Extract*, Tocopherol, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Linalool, Alcohol*, CI 77491 (Iron Oxides), Citronellol, Mica, Limonene, Geraniol, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract*, Pyrus Malus (Apple Fruit) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract*


    *Ingrediente obtinute din Agricultura Biologica

    99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala

    24% din totalul ingredientelor sunt obtinute din Agricultura Biologica "

      Feedback-ul meu :

      Inainte de a folosi aceasta crema nu dadeam o prea mare importanta hidratarii tenului meu in timpul noptii si rau faceam. Hidratarea tenului in timpul noptii este cel putin la fel de importanta ca hidratarea tenului in timpul zilei.
      Inainte de a aplica aceasta crema, tenul nostru trebuie sa fie pregatit prin curatare si exfoliere, iar abia apoi aplicata crema ce ne va rasfata pielea pe timpul noptii. 
      Va voi enumera cele mai importante calitati ale acestei creme bio de noapte : 
    • Hidrateaza in profunzime
    • Dimineata, pielea nu prezinta urme de sebum si este foarte catifelata
    • Intra in piele foarte usor
    • Miroase la fel de bine ca si crema de zi
    • E potrivita oricarui tip de ten
    • Tenul arata proaspat 
    • In cazul meu nu a fost vizibil efectul de reducere a ridurilor, dar mama mea este incantata de acest aspect
      Per total sunt foarte multumita de aceste doua creme si au devenit indispensabile din rutina mea zilnica, cea de noapte devenind preferata mea.Le puteti achizitiona de pe site-ul www.cosmetica-bio.ro, la pretul de 52 lei, respectiv 57 lei !
      Recomand aceste creme tuturor persoanelor care isi doresc o ingrijire optima pentru tenul lor !

    Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com  

      (\_ _/)♥
      (='.'=)♥ 
      (\_ _/) ♥ 
     Kisses from Honeÿ Bunny

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu