Review & Swatch - Lac de unghii L'Oreal Paris Resist & Shine Titanium(705-Maron Sorbet)

joi, 1 martie 2012
Hello, hello ...

Pasiunea mea pentru mov continua, de aceea m-am hotarat sa va prezint oja pe care am purtat-o in ultima saptamana.


Ce spune producatorul: 
Culori irezistibile absolut rezistente!
Resist & Shine Titanium, o culoare ultrastralucitoare, intacta timp de 7 zile. Culoarea rezista chiar si la varful unghiilor fara sa se desprinda!
Forta titanului si stralucire la varful unghiilor!
Culori irezistibile care rezista la orice!
La aplicare, culorile lacului de unghii sunt stralucitoare si proaspete. insa prin expunerea la lumina, culorile se degradeaza: bejul se ingalbeneste, rozul capata o tenta cenusie, iar culorile inchise devin palide. L'Oréal Paris protejeaza culoarea si stralucirea lacului de unghii creand primul lac de unghii cu filtru UV Mexoryl care rezista la socuri timp de 7 zile ... precum si la lumina!

INOVATIE
Un scut UV care protejeaza si mentine culoarea lacului de unghii!
Expusi la razele UV, pigmentii din lacul de unghii se degradeaza. Noua generatie de filtre UV rezultata in urma cercetarilor L'Oréal combate acest fenomen pastrand integritatea culorii lacului dumneavoastra de unghii.
FiltrulUV Mexoryl formeaza un ecran protector impotriva luminii si actioneaza impotriva deteriorarii culorilor.

Sistem antisoc brevetat: pentru 7 zile de rezistenta sporita!
Gratie tehnologiei Multi-Protect™, lacul de unghii formeaza un film suplu si rezistent pe unghie: socurile sunt absorbite.
Protejat de agresiunile fizice, lacul dumneavoastra de unghii ramane intact timp de 7 zile!

Rezultatul:
Timp de 7 zile, lacul dumneavoastra de unghii este impecabil, iar culorile se pastreaza frumoase ca in prima zi.
Resist&Shine Titanium: culori intense care rezista la socuri... si la lumina!

Ingrediente:
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulo S E , P H T H A L I C Anhydride/Glycerin/Gly Cidyl Decanoate, Copolymer, Isopropyl Alcohol, Ethyl Tosylamide, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride, Copolymer, Drometrizole Trisiloxane, Dimethyl Sulfone, Trimethylsiloxysilicate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, CI 60725 / Violet 2] (FIL. B32570/1).

Parerea mea:
Facand abstractie ca orice e mov imi place, am ramas impresionata de aceasta oja de la L'Oreal din mai multe puncte de vedere.
Consistenta sa e perfecta si arata foarte bine de la primul strat aplicat. Imi place desgin-ul sau si pensula de aplicare care este foarte precisa. Un mare plus pentru ea este rezistenta sa. Mi-a rezistat pe unghii aproximativ 5 zile cu brio, fara sa se 'ciobeasca' la varfuri si fara sa isi piarda stralucirea, care ii da un aspect aparte pe unghii.

Asa arata aplicata intr-un singur strat:


 Aplicata in doua straturi:


E una din ojele mele preferate, asa ca v-o recomand cu drag! Costa 27.5 lei si o puteti achizitiona de pe Makeuponline.ro .

Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu