Review - Tratament intensiv recontructie Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor

vineri, 2 martie 2012
Hey pretties,

Podoaba mea capilara este rasfatata de ceva timp bun cu vestitul tratament intensiv pentru recontructie Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor, asa ca m-am gandit sa va povestesc experienta mea cu el.


Ce spune producatorul:
Produsul revolutionar inventat de JOICO.

Depunerea de keratina si Q-Complex (complex de ingrediente pentru restructurare) atinge straturile cele mai profunde ale firului de par, redandu-i structura si rezistenta naturala.
Depunerea este atat de profunda deoarece ea se face prin cuticula intredeschisa, acolo unde este cazul, dar mai ales prin structura cuticulei (TCD – trans-cuticle delivery).
Acest lucru este posibil datorita moleculelor extreme de mici pe care le foloseste JOICO, de 20 de ori mai mici decat a celor mai bune produse profesionale de pe piata. 

 Atentie: se va face tratamentul cu acest produs, (si este foarte bine sa se faca), cu cel putin 7 zile inainte de vopsire si 7 zile de la vopsire. DPR actioneaza in interiorul firului de par 7 zile, si de aceea poate afecta depunerea pigmentului, sau poate afecta pigmentul proaspat depus. Dupa fixarea pigmentului DPR are un efect benefic asupra lui.

Produse Joico pentru ingrijirea parului, special create pentru toate tipurile de par.Produse profesionale pentru par, din gama Joico.


Mod de utilizare:
Inainte de aplicarea produsului parul trebuie sa fie bine tamponat cu un prosop.
Se aplica produsul si se maseaza parul timp de 5 minute. Masajul parului se executa trecand degetele, tinute “pieptene”, prin par timp de 5 minute.
Nu stangeti suvitele de par in pumn pentru ca nu faceti altceva decat sa indepartati produsul de pe firul de par.
Nu se maseaza scalpul.
Apoi se clateste foarte bine.
In cazul in care parul este foarte deteriorat se aplica de 2-3 ori pasul 2 si pasul 3.
La sfarsit se tamponeaza bine parul.


Parerea mea:
  Inainte de a folosi acest tratament eram nemultumita de elasticitatea parului meu si de varfurile deteriorate  (asta din cauza ca mi-e teama sa tai din el si nu il tund decat de maxim 3 ori pe an). Cam acestea erau principalele probleme pe care ma deranjau la parul meu. 
  La inceput, dupa prima folosire nu am observat vreo schimbare majora (cred ca m-am asteptat eu la prea mult din prima), dar pe parcursul folosirii am observat imbunatatirea aspectului parului meu, fara doar si poate.
A devenit elastic si foarte usor de aranjat, este moale si culoarea sa e mult mai vie, mai stralucitoare. Tin sa mentionez ca am fost atentionata pana sa il folosesc ca trebuie respectate su sfintenie instructiunile sale de folosire si intr-adevar am observat asta si le respect intru totul, pentru un rezultat vizibil mai bun.


In ceea ce priveste consistenta sa, Dumnezeule, imi vine sa il mananc .. miroase a Hubba bubba (genialllllll!!!!) si mirosul ramane si dupa clatire, dar daca faceti ca mine si mai aplicati ceva dupa (in cazul meu spray pentru bucle, sau keratina lichida) isi pierde din pacate mirosul delicios.
Are consistenta vascoasa, care nu trebuie aplicata in cantitate mare. Eu il folosesc de mai bine de o luna de zile si am ajuns la jumatatea tubului de 150 ml.

Il recomand cu drag tuturor persoane care vor sa isi invioreze 'look-ul' (ah.. am uitat sa mentionez, eram pornita sa fac o schimbare la mine pana sa il folosesc, sa revin la culoarea mea naturala, la saten pentru ca eu sunt de conceptia 'un blond frumos, ori deloc', dar datorita lui m-am reindragostit de parul meu blond, care acum e plin de viata).

Si dovada:


Pret & de unde poate fi achizitionat:
Il puteti achizitiona de pe HairZone.ro , redus de la 100,44 lei , la 89,28 lei ! Din puctul meu de vedere merita investitia!

Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu