Review & Swatches - Ruj Natural Benecos ( Purple & Just Red)

duminică, 18 martie 2012
Buna fetelor,

In cadrul campaniei 'Tu esti BIO?' , initiata de  www.bio-cosmetics.ro, va prezint astazi 2 produse bio, care mie imi plac mult, si anume:

2 RUJURI:
* benecos Ruj NATURAL PURPLE
* benecos Ruj NATURAL JUST RED


 Descriere oficiala:
 Un excelent ruj cremos care prin ingredientele sale active – intre care uleiul organic de jojoba, uleiul organic de floarea soarelui sau ceara de albine organica – are grija de buzele tale, le protejeaza si la confera un plus de catifelare. Cu rujul de buze natural certificat organic de la benecos, vei putea sa uiti de vechiul tau balsam de buze.

0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG.


Parerea mea:
Aceste doua rujuri bio, sunt printre preferatele mele din colectia mea de rujuri, si nu in mare parte pentru culorile lor (desi imi plac si acestea), ci pentru ca sunt cele mai hidratante rujuri pe care le-am avut pana acum (in swatch-ul pe buze, de mai jos cred ca este evident acest lucru).
Din punct de vedere al rezistentei sunt undeva la mijloc, nu rezista foarte mult decat daca folosesc tehnica servetelului (aplic rujul o data, apoi cu ajutorul unui servetel presez buzele si apoi aplic inca un strat de ruj - asa rezistenta e asigurata).
Au un miros placut, aproape insesizabil si apreciez faptul ca nu contin ingrediente nocive, tinand cont ca unele studii au spus ca o femeie inghite intre 1-4 kg de ruj in viata sa :)) ( ciudat,dar eu nu prea cred).
Pentru pretul de 38,5 lei le puteti achizitiona de aici, respectiv aici.


Swatch ( benecos Ruj NATURAL JUST RED)


Ingrediente:
 Produs certificat BDIH

 RICINUS COMMUNIS (RICIN) SEED OIL*, MICA, LANOLIN, BUXUS CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANDELILLA CERA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / CERA CARNAUBA*, CEARA DE ALBINE / CERA ALBA*, PARFUM, LIMONENE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (FLOAREA SOARELUI) SEED OIL*, MALTODEXTRIN, ASCORBYL PALMITATE, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT*, LINALOOL, BENZYL BENZOATE (+/- (POATE CONTINE) ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77499), TALC, SILICA, MANGANESE VIOLET (CI 77742))

* provine din culturi organice controlate

Continut: 

4,5 g



 Pentru detalii, propuneri, intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu