Review - Bali Balm after sun (Badger)

luni, 8 august 2011
  Buna fetelor !
  Va vorbesc dupa o zi de relaxare si plaja [ nu aruncati cu pietre cele care munciti, va veni si timpul meu  :)) ] si tocmai de aceea am decis sa va vorbesc azi despre balsamul Bali dupa soare, un produs Badger.

 
  ♥ Ce promite acest produs ?  

  Imagineaza-ti sunetul valurilor, fosnetul palmierilor si o briza racoroasa. Te-ai prins! Este Bali Balm! 
  Untul de cacao si shea combinat cu ulei de masline si jojoba pentru un balsam usor, calmant pentru corp dupa baie sau dus, dupa expunerea la soare sau pur si simplu pentru piele uscata, se aplica oriunde pe piele, si o poti folosi in orice perioada a anului.
 Parfumul este tropical… sa spunem de cacao si portocala. Totusi are si o sugestie balineza de lamai verzi si Ylang Ylang, tonuri florale de levantica si parfumul de mar al vetricei. Tehnic vorbind, atat levantica cat si vetrica (bogata in azulene albastru stralicitor) sunt anti-inflamatorii, buna pentru arsurile provocate de soare. Bali Balm este campion cand vine vorba de piele uscata, arsa de soare si vant.
  
   Ce cantitate are ?

  Se gaseste la cutie de 21 gr, respectiv 56 gr.
 
  Ce ingrediente contine ?

  *ulei extravirgin de masline, *ulei de jojoba, *Unt de Cacao, * unt de shea african, *ceara de albine, *catina, ulei essential de levantica*, vetrica*, *Ylang Ylang, Lamaie verde si *Portocala dulce
  *Certificate organic

  ♥ Care este parerea mea despre balsamul Bali dupa soare ?

  Incep prin a va spune ca ador produsele Badger ! Au package-ul atat de cuute ,miros extrardinar de bine si pe cat de frumos sunt prezentate sunt la fel de bune.
  Bali Balm este un produs pe care il folosesc mereu dupa expunerea la soare, pentru ca ... stiti bine cat de albicioasa sunt si chiar daca folosesc crema cu protectie solara ridicata tot risc sa ma inrosesc, sau sa am senzatia de fierbinte a pielii.
 Acest balsam la atingere ramane pe degete ca un ulei ( nu chiar atat de lichid, dar aproximativ), iar dupa aplicare calmeaza pielea, o face stralucitoare ( huh, cat imi plac picioarele mele dupa ce le 'uleiez' cu el ) si odata intrat in piele (dureaza in jur de 10 minute) pielea e extrem de fina si parca bronzul se vede mai cute, din cauza glow-ului pe care balsamul si-l pastreaza.
  Nu pateaza imbracamintea si miroase geniallllll, imi vine sa iau cu lingurita si sa-l mananc. Are foarte multe uleiuri hidratante in compozitie si care la un loc miros delicios (imi aduce aminte de un buchet de flori salbatice de vara ).
  Per total i love it :D !

    ♥ Ce pret are ?

  Cutia  de 21 gr costa aproximativ 28 RON, iar cutia de 56 gr costa aproximativ 50 RON.

   ♥ De unde il puteti achizitiona ?

  Sunt multe site-uri care comercializeaza produse Badger. De ex : www.napati.ro, www.mamanatura.ro

Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 
  (\_ _/)♥
  (='.'=)♥
  (\_ _/) ♥
 Kisses from Honeÿ Bunny

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu