❀ Summer Giveaway by ... Honeÿ Bunny ❀

luni, 1 august 2011

  Ta da dammm ..... A zis cineva summer, giveaway si Honeÿ Bunny ?  Yeap, exact asa cum v-am promis, am revenit cu o surpriza pentru voi ! Cu sprijinul vostru ma ambitionati si ma faceti sa imi doresc mai mult, sa pun mai mult suflet in ceea ce fac si sa nu va dezamagesc. Meritati mai mult de atat, dar macar asa va pot arata ca sunteti cu adevarat importante pentru mine, iar fiecare follower, comentariu ma bucura enorm !


    Ce puteti castiga ? 







Pentru a putea participa la acest giveaway : 

    trebuie sa fiti din Romania ( sau sa puteti primi coletul in Romania )
    sa ma urmariti prin GFC ( casuta din dreapta sus ) 
    sa postati pe blog-ul vostru despre acest concurs ( postarea trebuie sa cuprinda : link catre aceasta postare si imaginea de mai sus ) - (doar) daca nu aveti blog trebuie sa dati share pe facebook/twitter acestei postari  
    sa dati like paginii mele de facebook ( click aici , sau vezi casuta din sidebar ) 
    sa puneti imaginea de mai jos in sidebar-ul blogului vostru cu link catre aceasta postare ( aceasta regula nu mai este valabila daca va inscrieti in ultima saptamana a concursului ) + 1 extra entry
     
    sa ma urmariti pe twitter + 1 extra entry
    sa imi lasati un comentariu la aceasta postare care sa cuprinda : numele cu care ma urmariti prin GFC, link-ul unde ati postat despre giveaway, numele de facebook cu care ati dat like, sa specificati daca ati pus poza in sidebar si daca ma urmariti pe twitter, numele respectiv si un lucru foarte important : premiul pe care vi-l doriti ( sugestia mea este sa va alegeti premiul in functie de cremele de zi pentru fata )

      In total, daca indepliniti si cele 2 conditii suplimentare puteti avea 3 sanse de castig pentru premiul pe care vi-l doriti.

     Giveaway-ul incepe astazi, 01.08.2011 si se termina pe 01.09.2011 ! Castigatoarele fiecarui premiu in parte, vor fi alese cu ajutorul lui random.org . Bafta tuturor !

    Pentru detalii ,propuneri,intrebari ma gasiti la charmy_bunny@yahoo.com 

      (\_ _/)♥
      (='.'=)♥
      (\_ _/) ♥

     Kisses from Honeÿ Bunny

      0 comentarii:

      Trimiteți un comentariu